Tužilaštvo: Da se ispita poslovanje „Krušika“ sa privatnim trgovcima oružjem

Ostavite komentar


  1. I sad će Bata Gaša keramičar da ispita šta je tata Nebojše iz Beograda muljao, ma važi.

  2. Takva je procedura u postupanju Tuzilastva. Alu, kakva je praksa?
    Praksa je takva da MUP opstruira Krivicni zakonik, odugovlacecisa prikupljanjem informacija i utvrdjivanjem cinjenica od osumnjicenih. Za to vreme predmet cami u fioci tuzioca do ZASTAREVANJA.
    Cak se dogadja da kada neko podnese krivicnu prijavu sa svim potrebnim dokazima da se podigne optuznica, TUZILAC OPET ODUGOVLACI, time sto se obraca policiji, koja ne salje izvestaj vec ignorisu tuzioca.
    To je tako jer je sadasnji rezim suspendovao tuzilastvo, sud i policiju za sve gradjane sem one koji su pripadnici naprednjacko-radikalsko-julovskog klana, koji otvoreno ili skriveno drzi sve konce u zemlji i rade sta hoce kao da su pripadnici porodice Hale Selasija, i da samo oni imaju ljudska prava.
    Zato je i ovaj potez moguca zloupotrebe procedure. Afera Krusik je isuvise veliki slucaj da dobije sudski epilog, jer kod ovog rezima to ne dobijaju ni mali slucajevi, obicnih gradjana.
    Zato se moze ocekivati da se epilog desi u vaninstitucionalnoj sferi. Kad se malo dublje zagleda u aferu Krusik i poslednje hapsenje meskalerosa na imanju Jovanica, cini se da ce se u finalu sudariti trgovci oruzjem i dileri droge. A, od toga ima da tutnji vise nego od zemljotresa u Albaniji i celom jadranskom priobalju.
    Mnogo je krokodila, a BARA je skoto presusila.
    P. S. Samo bez cenzure i medijskog mraka

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.