Tužilaštvo saopštilo dokle se stiglo sa istragom u slučaju Danke Ilić 1foto: M.M./ATAImages

Više javno tužilaštvo u Zaječaru saopštilo je danas za Insajder da se istraga protiv osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić nastavlja, te da je u toku veštačenje video zapisa sa sigurnosnih kamera.

Istraga protiv osumnjičenih Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića nije završena. U toku su dokazne radnje po naredbama Tužilaštva u Zaječaru u vidu veštačenja video zapisa sa sigurnosnih kamera, koja su u toku, rečeno je iz tog tužilaštva Insajderu.

Na konferenciji za novinare 4. aprila, tadašnji ministar policije Bratislav Gašić rekao je da je vozilom, kojim je upravljao Srđan Janković, udarena Danka Ilić.

Za Dejana Dragijevića je tada rečeno da je bio suvozač i da je telo devojčice ubacio u vozilo.

Javnosti je saopšteno i da su dvojica radnika „Vodovoda“ telo deteta izbacila na lokalnu deponiju. Potom su, kako je rečeno, otac i brat Dejana Dragijevića pomogli da se telo prebaci na drugu lokaciju.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, posle 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Telo devojčice još nije pronađeno, podseća Insajder.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari