Tužilaštvo: Jovičić za mito od 10.000 do 60.000 evra nezakonito legalizovao objekte

Ostavite komentar


  1. O kolikom novcu se radi na višem ili najvišem nivou korupcije, kada ovaj najniži kadar barata sa ovakvim sumama?

  2. Ovakvih Jovičića i korumpiranih inspektora pun je Beograd. Nelegalna gradnja i građevinski kriminal na sve strane, a građevinska inspekcija najčešće ne čini ništa, čime i sama, svojim nečinjenjem, daje podršku kršenju građevinskih zakona i propisa. Jedan od najsvežijih primera navedenog zajedničkog kriminalnog poduhvata investitora, raznih Jovičića i inspektora, odigrava se u Šekspirovoj ulici br. 29, na Savskom vencu. Ovde je izvođač radova od stambene zgrade napravio praktično kulu, čardak ni na nebu, ni na zemlji, čime je prekršio dobijenu građevinsku dozvolu i sijaset zakonskih propisa iz oblasti stambenog i urbanističkog planiranja. Inspekcija, naravno, ćuti.

  3. Nije njemu to najveći greh što je radio, radili su to pre njega, rade, radiće i posle njega. Zamera mu se najviše što se osilio pa nije hteo da podeli novac sa „ekipom“, malo da uplati u kasicu-prasicu, …..

  4. Ovo je prebogata zemlja. Imamo prirodne resurse i ne samo prirodne, imamo pametne i vredne ljude. Mogli bismo biti pravi El Dorado, ali postoji jedno „ali“. Prosto je nemoguće izračunati koliko su nas pokrali političari-dripci i njihovi satrapi poslednjih decenija. Od 1990. naovamo pokradene su milijarde, bilioni, maraka, evra, dolara i izneti van zemlje, ili iskorišćeni za privatno bogaćenje i rasipanje. Nema napretka dok se tome ne stane na put, a ne izgleda da će to biti skoro. Pogotovo ne sada kad je na referendumu „kao“ izglasano DA za izmenu Ustava. Srbijom će vedriti i oblačiti korumpirane sudije i tužioci. Nivoi igrice u kojoj smo zarobljeni postaju sve komplikovaniji … Ali doći će jednom Game Over, budite sigurni u to.

  5. Kod njega je još bila niža tarifa( 10- 60 hiljada) ovi iznad njega danas za „legalizaciju“ „uzìmaju“ oko 150.000€ po zgradi. U zemlji Srbiji, od kada postoji, samo lopuže su na vlasti.

Ostavite komentar


Društvo

POKS: Problem sa crvima nije rešen 9

POKS: Problem sa crvima nije rešen

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je danas, pozivajući se na izvore u novosadskom Vodovodu i kanalizaciji, da problem sa valjkastim crvima, koji traje tri nedelje, nije rešen i da se Novosađanima isporučuje voda koja ne odgovara Pravilniku o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.