Oglasilo se tužilaštvo o potonuću splava „Kartel“

Ostavite komentar


  1. Ta RUGLA koja plutaju na rekama Dunava i Save, su samo izvori ZLA i stradavanja u vise navrata. Ko su im vlasnici, koja droga se tu okrece, koje vrste ljudi se tu okuplja i ima li i jedna vredna, kada su te vrste splavova u pitanju. Sve to gradski „oci“ znaju, znaju i drzavni organi i briga ih za mladost ove Drzave, jer zasigurno odrasli i punoletni, da to izbegavaju. Ni jedan takav objekat sa vise od 10-tak mesta po meni nebi smeo da postoji ! Postoje hoteli i kafici, ali postoje i kulturni poveci prostori, a nasa NEOBUZDANO-NEPROMISLJENA omladina samo u STRES prostore bez ikakve sigurnosti i zastite. Pa gde je ta TUGA od roditelja, gde su im mozgovi. Peva neki REPER, koja li vrednost, – Reper – Feler od pevac !

  2. Pa valjda taj splav ima i nekog vlasnika, ili je i njegovo ime „državna tajna“?!

  3. Čoveče, pa ovo je dokaz kako „sistem nije zakazao“. Mislim, svaka čast tužilaštvu, reaguje brzinom munje. I to baš kad je najbitnije, kao ovaj put. Ne čujem, kažete „izbori“? Splav.

  4. Brzo su reagovali na potonuce splava,a nisu zainteresovani da ispitaju kud plovi ovaj mnogo vazniji brod,i da li su i koliko krivi sto nam mladost nije zadovoljna njegovim pravcem kretanja.I sto ce mo ostati bez najpametnijih,najobrazovanijih i najhrabrijih mladih.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.