„Tužilaštvo kaže da nema elemenata krivičnog dela, nisu pretili da će da me ubiju“: Marija Vasić nakon ispisanih grafita protiv nje u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Eto Marija a za koje delo ćete podneti prijavu. Pitam ozbiljno. Nemam ništa protiv da je podnesete, dapače, ali tu ipak nema dela.

  2. Je li Savez antifasista Vojvodine osudio genocid u Gazi ili nije? Ako nije, nije razocarao fasiste vec nas, antifasiste.

  3. Pa sta ocekujete od tzv Tuzilastva, tzv policije , tzv zakona koji su svi pod cipelama tiranina Vucica. Mogli su i da vas ubiju i da prikazu kao samoubistvo. Vama nije jasno u kakvoj staljinistickoj zemlji zivite ?

  4. Jedno pitanjce, po čemu se ovi grafiti razlikuju os sličnih napisa koji se svakodnevno obja vljuju na mreži X (nekadašnjem tviteru) i u komentarima po novinama (pa i u člancima po novinama)? Nisam čuo da se gospoda (drugovi?) antifašisti oglašavaju o tome.

  5. U pitanju su bili grafiti na njenoj kuci. Kada neko ispise grafite na bilo kojoj institucionalnoj zgradi u Srbiji , pocinioci bivaju pohapseni i deportovani u podrume gulaga.

  6. Kako se od časova sociologije došlo do Gaze, Mosada i ostalih bliskoistočnih svinjarija. No, sada svi znamo za profesorku sociologije Mariju Vasić. Do sada smo je znali samo kao Čankovu suprugu.

  7. Tzv.znaci da ne rade svoj posao…Inace,Srbija puna ratnih veterana i ratnika,zato nam po zemlji i setaju naoruzani dzihadisti,koje inace podrzavate!!!

  8. Još jedna NVO koja odredjuje ko je fašista, a ko antifašista. Marija i njen šef Duško prave sebi put za sve veću negaciju činjeničkog stanja tragedije Palestinkog naroda.

  9. Zato što po tzv. tužiocu nema elemenata kaznenog dela čitav grad nam liči na „cirkus“. Nema fasade koja nije uništena. Ako vlasnik ili zajednica stanara okreče tj. Urede fasadu vec sutradan ona osvane ispisana patrijotskim, ljubavnim,navijackim, porukama mržnje etc. Kako ovome stati na put?!

  10. Biti antifašista je postalo zanimanje ( koje može biti i dobro plaćeno…). A može da donese i status medijske ličnostiti….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.