Tužilaštvo naložilo MUP-u da identifikuje osobe zbog nasilničkog ponašanja na Gazeli

Ostavite komentar


  1. Radujte ze ljudi..Srbija ima tužilaštvo!!! Da brzo podnesemi krivične prijave protiv zlikovaca na vlasti.Dok još tužilaštvo daje znake života..
    Zagorkini bednici

  2. Pouceni ovom merom institucija diktatorskog sistema treba obavezno ubuduce na slicnim protestima nositi maske,isto kao sto ih i panduri nose.

  3. Tužilaštvo je sada ažurno a kada su se na dan glasanja sakupljali autobusi ispred arene to nije bila njihova nadležnost. Pokrenuće on i policiju i vojsku (verovatno ih dobro plaća jer ima se) ali rudnik mora da proradi. Zar može da odustane sad kad je nemcu obećao a i naplatio uslugu lobinga za rio tinto.

  4. Sinoc je narod pokazao sta misli o vasim pohlepnim idejama o unistavanju nase zemlje!

  5. Konačno tužilaštvo da počne da radi. Sramno je ponašanje i nedopustivi pokušaji da se pruga zatvori. Gde su bili demonstranti kada je trebal prisiliti vlast da završe Prokop. Obesmislili su protest protiv litijuma. Kad ih vidim takve shvatim da je AV sve u pravu!!!

  6. Прво себе да казните господо што издајете наредбе .

  7. Šta ćemo sa onim koji je kolima uleteo među ljude i povredio ih? Ili se pravimo da se to nije dogodilo?

Ostavite komentar


Društvo

LSV: Patrijarh Porfirije da se vrati putu skromnosti 10

LSV: Patrijarh Porfirije da se vrati putu skromnosti

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poručila je danas kako "sa žaljenjem konstatuje da patrijarh Porfirije nije odustao od ideje da potroši 650.000 evra državnih para na rekonstrukciju vile u kojoj živi na Dedinju" i pozvala poglava SPC da se vrati "putu skromnosti".

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. i 11. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.