Tužilaštvo ne reaguje na višemilionsku zloupotrebu sredstava

Nije pokrenuta istraga o dodeli jednokratne pomoći sigurnim glasačima SNS-a pred izbore u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Svojim očima sam gledao u kafani „Štab“ i kladionici „Mocart“ na Čukaričkoj padini gde je glasačima isplaćivano na ruke 1500 dinara. To jeste taj koji je iaplaćivao davao je 1500 dinara glasačima koji su preko vibera poslali zaokružen broj jedan i uslikanu svoju ličnu kartu ispod i to je prosleđivano preko vibera na određeno mesto u neku veću centralu da bi se imalo pokriće za isplatu. Isplaćivano je na licu mesta, a taj koji je isplaćivao davao je 150 dinara a sebi zadržavao 500, što je ukupno 2000 dinara po glasaču. A na koliko je još mesta tako bilo kada je u toj mesnoj zajednici bilo na dva mesta što sam lično video može se samo pretpostaviti.

  2. Dvece
    Prosto je postalo dnevno prepoznatljivo da pre svega beogradjani prodaju dusu za papirice
    Tuzno je da je to stara srpska odrednica, samo da se ima para pa ako treba nek mi crkne majka
    Stoka smo mi teska
    Imamo sve kako zasluzujemo

  3. У потпуности је јасно да Г-дин Вучић и његова странка очито корумпирају гласаче (подмићују гласаче нашим и њиховим парама) како би им дали власт над српским буџетом. Колико они себи узимају из тог истог сиротињског српског буџета, можемо само да страхујемо… У Србији је бављење политиком одувек био најпрофитабилнији посао.

  4. Па, поднесите кривичну пријаву, чега се плашите!? Ах да, ако се покаже да је пријава била лажна, подносиоцу следује контра-кривична пријава због лажног пријављивања, а то је оно што вас блокира па тражите „проактивност“ тужилаштва! Очигледно је да нико безрезервно не верује у ове наводе-ни анонимка из Центра за соц. рад, а ни овај (Вучков!)Немања из Транспарентности.

  5. Država to sam ja.
    Tužioci su državni službenici.
    Znači to su moji službenici, pa kako protiv mene ili mojih da pokreću istragu?

  6. Neće tužilaštvo odreagovati,i ko to očekuje u strašnoj je zabludi. Tužilaštvo je produkt vlasti uvek bilo,i izopačeni zadatak tužilaštva je da štiti vlast jer je i ono deo iste.Kada se ovo zna onda je sasvim logično da neće protivu sebe. Svi su do sada na nekakav način kupovali izbore,a tako će biti i ubuduće,jer Srbija je to.Višepartijski sistem je ovde apsolutno naopako shvaćen i prihvaćen,a sudstvo i tužilaštvo su poluga vlasti što apsolutno nije normalno. Vlast u Srbiji može praktično sve i bez posledica,i to ne samo ova već i prethodne i buduće. I još jednom,Srbija je to.

Ostavite komentar


Društvo

Poginuo kineski radnik u Boru 10

Poginuo kineski radnik u Boru

U Boru je danas nastradao kineski državljanin Z. S. (1993.), radnik firme "JCHX Kinsey Mining Construction" DOO Bor, saopšteno je iz te firme.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.