Tužilaštvo: Pokrenut predistražni postupak protiv Srđana Noga

Ostavite komentar


  1. Dobro je sto je pokrenut postupak, stvarno je besmisleno da malo malo pa slusamo ovakve pretnje i uvrede

  2. To je zasada najmanje što se može u ovom trenutku. Nijedna kazna nemože vratiti izgovorene reči mrznje. One ostaju, to se ne zaboravlja, i molim ovaj narod da ne zaboravi jer isti ovi silovstelji sutra će tražiti glasove naroda, a mi moramo podržati našeg predsednika i Anu Brnabić. Jer podrška naroda im puno znaći. Kazna za silovatelje.

  3. Izraz koji sam bar 100 puta već u politici cuo,za svakog na vlasti.Nego se to Vučić čuo s Erdoganom pa valjda prelazno…da se malo poneko utamniči,pripreti,malo sile…ne moz salo lizanje d…

  4. Bilo je i vreme sa ovakvom rrakcijom koju potpuno podrzavam , jer dosta su prolazili nekaznjeno. Ne znam samo odakle mu pravo, da na takav nacin preti.Jos je zalosnije sto ni nakon par dana jos mu se glava nije ohladila vec punim ustima kaze da stoji iza onog sto je izgovorio.

  5. Treba da se procesuira i da bude primer drugima da takve stvari se ne iznose u javnost jer mogu da stete osobama koje su prozvane. Za gospodina bi bilo najbolje da se i psihijatrijski pregleda i ako treba zadrzi u nekoj od ustanova dok mu se ne pomogne

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.