Oglasilo se tužilaštvo povodom tuče navijača: Sklopljen sporazum sa jednim okrivljenim 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu oglasilo se povodom masovne tuče koja se odigrala na  parkingu beogradskog tržnog centra „Beo“, u Mis Irbijevoj ulici, navodeći da je sa jednim od učesnika sklopljen sporazum o priznanju krivičnog dela.

„Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim M.D. (2004) zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje na kaznu zatvora u trajanju od 6 meseci. Okrivljeni je priznao da je dana 18.07.2024. godine oko 23.55 časova u Beogradu, u ul. Mis Irbijeve u blizini „Beo shopping centra“ u grupi sa više za sada nn saizvršilaca drskim i bezobzirnim ponašanjem i izazivanjem tuče značajnije remetio javni red i mir“, kažu iz Tužilaštva.

Kako se dodaje, policijskim službenicima naloženo je preduzimanje svih potrebnih radnji u cilju utvrđivanja identiteta ostalih učesnika događaja.

Podsećamo, tu noć nekoliko osoba je povređeno i prebačeno u Urgentni centar, a prema snimcima objavljenim na društvenim mrežama, uočljivo je da su učesnici u obračunu koristili baklje i štangle.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari