Tužilaštvo tvrdi da nema spise o Savamali

Ministar policije nije se pojavio na glavnom ročištu po tužbi koju je podneo protiv Vesne Pešić i portala Peščanik

Ostavite komentar


  1. Iskreno, i treba da je tuži zbog takve stvari, kao advokat i ja se zauzimam za to da niko ne sme da nam narušava ugled i ličnost i nadam se uspehu Stefanovica pred sudom.

  2. Tužilaštva i sudovi Srbije nezavisni su samo od zakona i nauke.

  3. @Vladimir "kao advokat"- ok, stani odmah tu! Iz tvog se komentara jasno zakljucuje da ti nisi prosao pored srednje skole, a kamo li da si video pravnog fakulteta. Ti si advokat, kao i ovaj sto je Dr. I svi se uspinjete da branite ugled i cast. Kao i sto ova drzava brani Kosovo. Svako brani ono sto nema…

  4. Ministarstvo Pravde bi trebalo da ima svoje islednike sa vecim ingerencijama od Ministarstva Unutrasnjih Poslova. Ustvari takvo kavo jeste, MUP ne bi trebao ni da postoji. Da bi vladavina prava dosla na svoje mesto Ministrastvo Pravde treba da preuzme poslove identiteta gradjana, izdavanje licnih dokumenata i kontrole drzavljanstva. Da bi sve to kontrolisali i vrsili nadzor MP mora imti ogranak slican policiji, koji bi i policiju kontrolisao, vodio istrazne radnje vezane za protiv uzurpatora imovine, pelementarnih prava itd. iniciranih od strane javnih tuzilaca. Javni tuzioci mogu dobiti prijavu od gradjana, institucija i drugin pravnih subjekata a i policije. Tuzilastvo pokrece istrazne radnje bez udela policije a tamo gde treba policija ima svoju ulogu. Zasto da ne? Posojeci sistem daje policiji sva ingerencije a to znaci koncentracije moci u suzenom okruzenju odlucivanja sto moze da dovede do anomalija u shvatanju demokratije.

  5. Pa nema nikakvih papira o porusenim objektima u savamali zato sto su podignuti bez ikakvih dozvola.!

  6. СУДови су за "прање" и "испирање" мукотрпно утрошеног "радног" времена (кар)актера . . .

  7. Aleksandar laže da je advokat, kao i još neki Aleksandar. Ako je , ipak , advokat, onda je nečastan čovek i do titule advokata je došao na sumnjiv način.

  8. Kadija te tuži,kadija ti sudi. Eto dokle smo dogurali i brže i jače i bolje

  9. Islamski fundamentalisti iz očaja ili iz ubeđenja idu u smrt sa samo jednom idejom: Naneti neprijatelju štetu!
    ožda suviše crno gledam na stanje u Srbiji. Ljudi mirno gledaju kako grupa balavih huligana čereči zemlju i narod, verujući da će oni sigurno otići u propast. To, što će i svi građani Srbije tamo stići , njima je svejedno, jer ovakav sistem se isplati srušiti pa šta košta – nek košta!
    Jesmo li stigli dotle? Mislite o tome!

  10. СУДови су за "прање" и "испирање" мукотрпно утрошеног "радног" времена (кар)актера . . .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.