Tužilaštvo u Zaječaru traži da se izuzme iz istrage o smrti osumnjičenog D.D.

Ostavite komentar


  1. „Ovo konkretno znači da je VJT u Zaječaru zatražilo da se slučaj prebaci nekom drugom javnom tužilaštvu, ne obrazlažući kojem i zbog čega su to zatražili.“ Boje se ljudi! Ovde su sigurne samo siledzije. Posebno kada su to policajci „bliski vlasti“.

  2. u vasim tekstovima se nikafa ne razume uopste o cemu se radi sem ako neku temu ne prati covek detaljno iz dana u dan kao da je upao u seriju 289 epizodu. Dajte neki uvod neku povezanu vest neku jos informaciju …svasta

  3. Ukratko…“neka se time bave oni koji smeju, mi ne smemo…“
    Svako ko je studirao pravo u ovoj prćiji treba da žali za bačenim godinama.

  4. Živimo u matrixu,zla
    i potkupljenih kreatu
    ra koji su nekad bili
    ljudi,ako su uopšte
    bili.Malo je reći.da je
    skandalozno.Bolje je
    reći ODVRATNO.

  5. @Jovana – evo ukratko da Vam prevedem sa srpskog na srpski. Lokalno tužilaštvo neće da se zamera lokalnim policajcima i hoće da prebace „vruć krompir“ nekom drugom tužilaštvu. Zaječar je mali grad, u državnim institucijama mahom rade čitave porodice, rodbina, prijatelji. I neće da udari „brat na brata“.

  6. Ništa neobično. Lično poznato. Kad je mene, izletevši kao metak iz sporedne ulice, udario autom policijski inspektor, mrtav pijan, vozeći neregistrovan, tuđi auto (rezultat: jedna slomljena nadlaktica, strahoviti udarac grudima u volan, moj auto totalna šteta), policija je ekspresno mene poslala na analizu krvi, a njega ne, sa obrazloženjem da je duvanjem u balon pokazao da nema alkohola u organizmu! Osuđen je da plati 1.000 dinara, zato što je vozio neregistrovan auto.
    Ubeđen sam da sam ja imao stoti deo promila alkohola, bio bih ja osuđen, ali verovatno da platim slomljenu ruku, totalnu štetu na autu i lečenje moje i mog saputnika u bolnici posle povrede.

  7. Čudi me činjenica da neko ne razume o čemu se ovde radi. I sad vi morate da crtate nekom da tužilac NE SME da psine i traži zamenu jer se BOJI. NE bi me čudilo da lekara koji je radio obdukciju smene i li ga proglase ludim. Mi smo Severna Koreja i vi sad treba da tužite policiju, ma hajde…

  8. „Više javno tužilaštvo u zaječaru izdalo je zvanično saopštenje u kome navode da su podneli zahtev da se proglase nenadležnim u slučaju smrti osumnjičenog za ubistvo devojčice u Boru, Dalibora Dragijevića.“

    Нећемо да се замерамо! Бор је мало место. Пошаљите ви то у Стразбур па нек они лупају главу. Они не морају да шетају Борским улицама.

  9. Da su nezavisni i sposobni oni bi prihvatili predmet, ovako lakše je da to drugi ursdi!

Ostavite komentar


Društvo

Fatona Hajrizija na Kosovu smatraju patriotom: Sugrađani ne veruju da je ubijen 9

Fatona Hajrizija na Kosovu smatraju patriotom: Sugrađani ne veruju da je ubijen

Faton Hajrizi sa Kosova ubio je policajca Nikolu Krsmanovića i ranio policajca Vjekoslava Ilića kod Loznice, a ubijen je dan posle. O Hajriziju dolazi dosta informacija - pobegao je iz zatvora nekoliko dana pre nego što je počinio ubistvo, a navodi se i da je bio pripadnik OVK. Međutim, uprkos svemu, njegovi sugrađani ga nazivaju patriotom, a kažu da ne veruju da je ubijen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.