Tužilaštvo: Uhapšen i osumnjičeni za podstrekivanje napada na Daška Milinovića

Ostavite komentar


  1. Uhapšeni su i potencijalne ubice Borka Stefanovića. Uhapšen je Simonović zbog paljenja kuće novinara, itd. itd.
    Sve je to lepo, ali nema efekta. Zašto ? Zato što se stalno preko tabloida, TV sa nacionalnom frekvencijom, pa čak i iz Skupštine, i dalje nesmanjenom žestinom širi netrpeljivost prema svima koji dugačije misle od SNS. Na taj način oni su stalni izvor inspiracije za nove agresivne akcije ljudi koji veruju u ono čime ih truju.

    1. Ovaj slučaj nema veze sa tom skupštinsko-tabloidnom praksom. Ovo je naručeno i plaćeno prebijanje, a nešto mi se čini da je i taj uhapšeni M.E. samo običan „delegat“

      1. Ja i nisam napisao da ima direktne veze, nego da oni svojim ponašanjem prema neistomišljenicima realno inspirišu pojedince na ovakve akcije.
        Džaba što premijerka pominje crvene linije, a navedne grupacije i dalje šire mržnu prema svakom ko ne misli kao oni.
        Da bi se situacija popravila, oni treba da prestanu da šire mržnju.

    1. Dakle, sasvim je ok da se objavi komentar podrške batinašima? Nadam se da se Savet za štampu bavi i objavljenim komentarima. Što je mnogo, mnogo je.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.