Tužilaštvo zaštitilo Vučića i Jovanova

Tužilaštvo zaključilo da potpredsednik SNS nije prekršio zakon kada je Natašu Jeremić, suprugu predsednika Narodne stranke, optužio da je "šef narko kartela"

Ostavite komentar


  1. Vrana vrani oci ne vadi. Nema nam drzave dok sidstvo i tuzilastvo nisu nezavisni, nisam siguran da ce ikada biti, na zalost.

  2. To je ono,,,ALI,,Što JE Osnovna,POVRŠINSKA,FLOSKULA,,,TKZV,, I SAMOPROGLAŠENOG,,NAJBOLJEG STUDENTA,I TO,,PRAVA,,.Ako Neko još NIJE NAUČIO,ŠTA JE PLACEBO,,EFEKAT Sada IMA PRILIKU Da OD 2012 NAUČI Na KONKRETNIM,I MNOGOBROJNIM,,PRIMERIMA,, U Samoljubivo, Proglašenoj,,LIDERSKOJ ZEMLJI,,..NIJE ,,Brat,,Erdogan Ovde Dolazio, DA PROBA, domaće,BAKLAVE Nego, DA SE,UPOZNA SA,,RODNOM,, MU NAHIJOM,, I DA srBskom,lideru,,prenese i neke,,recepte,za rešavanje dešavanja u narodu,ALI,, tamo nisu zasmetale,turke,zastave,,.Gđa Jeremeić da ODMAH iz Srbije UPUTI ODGOVARAJUĆE,,PISMO,, U STRAZBUR, Ionako,SU klijenti iz Srbije u većini,I STANJE s,,pismima,, SE napreDno uvećava,,od,,,pobede,,čiste k,o suze,,.s,,celih,pola od pola ,,glasača,,cele zemlje,,Jevanđelijskog zakletnika,,i ovakvih,kopija,ljudske mizerije.,proklijale iz,,zasađenih,, semenki,u Majinoj,bašči,…Herbisid za ovakve,,KLIJAVCE,, je obična zašiljena OLOVKA.

  3. Vučić i ovaj Jovanov su najobičniji ljigavi politikanti karijeristi, a za Tužilaštvo važi isto ono što sam napisao u komentaru za članak o Vulinu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.