Tužioci negirali da su bili sa kriminalcima na proslavi

Kako su se članovi Državnog veća tužilaca našli na udaru prorežimskog tabloida zbog odlaska na rođendan kolege u hotelu "Šumadija"

Ostavite komentar


  1. Više je nego očigledno da je ovo „dirigovan“ napad na tužioce kako bi ih diskreditovali, posebno zbog toga što su neposlušni i govore javno o svim tužilačkim organizacijskim i normativnim anomalijama i teškoćama u radu. Pomoćnik u Ministarstvu pravde je osuđivano lice, onaj Backović ili kako se već zove, i verovatno tako unapredjuje ugled Ministarstvu pravde, to nikome ne smeta. Zato kada idete kod nekoga na rodjendan pre toga tražite spisak zvanica pa sa spiskom u policiju ili sud kako biste utvrdili da li je neko od gostiju osuđivano lice ili pod istragom. Bez toga ne idite ni na kakva slavlja. Probudila se Zagorka Dolovac, to je u celoj ovoj naštimanoj aferi izgleda tačno.

  2. Dobro je da se javila g.Dolovac da znamo bar da je ziva.
    Depolitizacija tuzilastva, suda, policije i vojske je preduslov svega.

  3. Dirljiva ispovest doktora Ilica,o neobavestenosti.Ne secam se samo kada je kod nas skolskih drugova bio na nekoj proslavi.Nije sa nama tako blizak kao sa kolegom iz Novog Pazara.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.