Tužiteljka Božović: Postoje tri indicije zbog kojih bi VJT trebalo da formira predmet o Maloj Krsni

Ostavite komentar


  1. Ovo je ona tužiteljka koja neće da ustaje kada nekog zakolju na ulici. I to je sve što treba da se zna dalje o dotičnoj.

  2. Тужитељка, добро се нисте бринули за она убиства за која нисте желели ни да изађете на терен на београдским улицама када ст те били дежурни. Један човек из Мале Крсне који се доселио у Београд је иначе много битнија тема.

  3. Ova Božovićka nam je dokazala da tužitelji mogu da rade od kuće. Opušteno, preko telefona se kaže par instrukcija iako je neko ubijen na ulici i opušteno. A posle će da bude najpametnija kada su ove stvari koje nisu u njenoj nadležnosti u pitanju.

  4. Pa sele vam se ljudi i iz Kuršumlije, Vranja i da ne nabrajam pogledaj kolika je dnevnica u Beogradu na građevini a kolika na jugu zato se sele i seliće se neće moći niko da im zabrani, a vi vi ćete ih sami moliti da vas spase ovih migranata.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.