TV duel Sava Manojlovića i Željka Mitrovića: Vlasnik Pinka iznosio optužbe i uvrede

Ostavite komentar


  1. Gledala emisiju. Toliko bezobrazluka i nevaspitanja kod Mitrovica . Sav zaplenio. Niko do reči od njega. Nije on ni za kakav razgovor. Ignorisati takve gospođo Gojgic.

  2. Dali je Savo prdo imanje neznam,ali da je prodao dušu kao ovaj satrap,garantujem nije!!!

  3. Митровић се тресао као прут. С обзиром да је био црвен као булка и хипертензија му је била на високом нивоу.

  4. Radikalski rečnik uvreda od strane Mitrovića da je Savo lažov i prevarant da je neznalica i da je sa 13 godina prodao imanje u Prištini što je smešno.

  5. Добар је био Саво. А Митровић је доказао да је веома илустративан за власт какву имамо последњих година.

  6. Gledala, sramota me je da jedan Mitrovic poseduje televiziju koja nekultura, nemogućnost dijaloga, kako Mitrovica nije sramota da pominje Djindjica, kad se zna da bi ostao bez televizije da je ostao ziv, zao mi je sto sam ostala u ovoj zemlji, ko god moze neka bezi, nema napretka.

  7. Savo prodao zemlju na Kosovu pa kupio skupoceni automobil i usmrtio devojku na pešačkom prelazu

  8. Ako je po mitrovicevim recima:
    Emisija DNK „dokumentarni program“,
    a jutarnji program, „naucno obrazovni“
    onda je i jovana jeremic/Mileva Anstajn.

  9. Naš prvorodjeni će morati na operaciju debelog creva nekima ni pertle više ne vire. Savo je gospodin, svaka čast.

  10. Sramota, nekultura, nevaspitanje i bezobrazluk od strane Mitrovica, ako nije psihicki bio spreman za duel nije morao sve vreme da se ponasa kao da je to monolog a ne duel. Toliko sramnih uvreda je izrekao Manojlovicu sa recnikom koji je neprimeren. Posebno je sramno sto je potencirao kako je Manojlkovic dosao iz Pristine u Beograd, kao da je Beograd njegov i da niko ne moze da dodje ovde. Zao mi je sto sam to slusala.

  11. Verujte mi na reč. Moj televizor ima mogućnost kreiranja liste kanala koje gledam. Pink sam izbacio sa liste negde posle poplave 2014., više nikada ga nisam gledao osim neke kadrove u drugim emisijama drugih tv kanala. Ne možete da zamislite kako mi je lepo. Lepi pozdravi.

  12. Pink je gangsterska firma, a činjenica da je su njeni programi najpopularniji u Srbiji govori sama za sebe.

  13. Postovana gos Ljubice gledala Sam duel I zaista ste VRHUNSKI novinar Jako bih volela da mogu Kako da budem Vas gost pa da cujete sta NAROD zaista misli o Pinku I Zeljkovoj zadruzi a sta tek misle decica od15- 16 -17 st god.Verujte kad sam ja cula njihove komen.zeludac mi se okrenuo.Krv mi se sledila u zilama Opet kazem NE treba REM da mu dodeli naci frekvenc I NE treba da mu dozvoli emitovanje zadruge Veceras je doziveo potpuni fijasko a Vama svko postovanje I ogromnim RESPEKT za vodjenje emisije.

  14. E, moj Zeks, na dan izbeglica i raseljenih ti napadas izbegle sa Kosmeta.Optuzujes ih da su oni krivi sto se desilo ’99 god., da su za vreme rata prodavali kuce i imanja. To ti je sigurno ispricala baba Jula, dok ste kako rece herojski stajali na mostu i branili Bg. pa jel ti mislis da svi gledamo pink.

  15. Do sada sam mislio da je ružičasta TV smetlarnik. Sada se vidi da je to još gore – brlog zverinjaka. Pinkoidna „argumentacija“ – režanje, urlik i, kao „estetski“ ukras, pokazivanje očnjaka. Mitrović rastrgao samog sebe.

  16. Žeks-mali šef, k’o da je upravo posle 9 meseci pobegao iz Zadruge,jer mu nisu davali anti depresive.
    Prost,nevaspitan,neurotican,bahat…

  17. Vlasnik Pinka je potpuno u pravu, za sve što je izrekao.
    To je činjenica, i pored gospodje Gojkic koja je sa predumisljajem vodila emisiju.

  18. Kako je odmah sve vidljivo kad bahati ,veliki sef ,malo izviri iz svoje imperije.

  19. Čudno i suludo neko vreme došlo.
    Svi nesto analiziraju, saopstavaju ,a nikako da se oglase doktori iz Drajzerove za dotičnog,a za najvećeg doktori u strankama tzv opoziciji,na vlasti …
    Lazu ne proziva, jer je ona neverovatna, kao i Batut ,mnoga ministarstva ,itd,itd.
    A tek PRAVNICI ,da pojasne sta kaze USTAV ,cak i Konstrakta peva na tu temu.

  20. Pink je dno dna televizija koja samo širi nekulturu i nemoral a Mitrovic je jedna isfrustrirana i bahata ličnost i zato treba pink ukinuti

  21. Na žalost kao o uvek komentari su objavljeni samo koji podržavaju Savu. Istina je da veliki broj ljudi pogotoo žena prati rijaliti i komentariše ga. Ne možete protiv većine pa ma koliko bili u pravu. Zgroženi smo ponašanjem rijaliti učesnicima sve šljam do šljama. Često se komentari vode i na ulivi. Ali to je naša stvarnost.

  22. Savo da menja trenutno zanimanje, ne ide mu. Žex izdominirao! Ovo smo i zaslužili, za bolje nismo!

  23. Bežte deco odavde,što pre i što dalje!!! U stvari,čekajte,idem i ja!!!

  24. Mitrović je najveći trovač omladine od 90-tih. Naravno nije on kriv, država je dopustila da radi to što radi. Posledice su ne sagledive i ne popravljive.

  25. A ko je Manojlovic ?Samoproglaseni borC za svoje interese.Sta ce on u.medijima ?

  26. Prostakluk, bahatost, agresivnost, laz… da li treba jos kvalifikacija za verne gledaoce rijaliti programa, takav je i predstavnik tog kluba zatucanih, iskompleksiranih i nepismenih osoba, koji jos samo u tom poremecenom sistemu vrednosti mogu da budu tu gde su i grcevito se bore da tu i ostanu, gurajuci sve pod noge,ko im se nadje na putu

  27. Jedno je tviter, a sasvim drugo nacionalna frekvencija- što se tiče pretnji i uvreda

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.