TV Hepi ostalo neplaćeno 500.000 evra za reklame SNS

Tokom predizborne kampanje prošle godine emitovano najmanje 249 spotova SNS-a na nacionalnoj televiziji Hepi, ali u vladajućoj stranci odbijaju bilo kakvu vezu s tim reklamama, saznaje portal Cenzolovka
Danas ekskluzivno objavljuje najnovije istraživanje sajta za slobodu medija Cenzolovka

Ostavite komentar


  1. Tužilaštvo mora da proveri, koja agencija naručila propagandni materijal za reklamu.

  2. Kako je Hepi nacionalna televizija, to je vece pitanje, kako su uspeli da dobiju frekenciju, Sigurno ne svojim kvalitetom.

  3. Pa kakva je to televizija kada ne proveri na vreme ko je porucio te reklame kada i kako ce da plati covek koji je hoce nesto da reklamira. To znaci ja odem i kazem hocu sto reklama a platicu vam. oni me nista ne pitaju i posle me prozivaju. Nemam mi to smisla ali dobro. Ko je uopste odgovoran za reklame na tv?

  4. Novinarske i televizijske kuce bi trebale da pazljivije gledaju sa kim saradjuju i ko stoji iza tih agencija ,jer mnoge agencije koriste bas izbore za svoj ,,lov u mutnom,,.

  5. Trebaju Maricu pare za nove parove, izgleda da se narod donekle opametio pa prestaje da gleda to …..

  6. Cik da Peconi trazi naplatu id AV, pa sutra bi imao poresku inspekciju u svim njegovim firmama

  7. Na stranu činjenica da nam je svima drago što Happy nije dobila svoje pare, isto toliko mi nije drago što SNS ne plaća ove stvari (što samo dokazuje nivo njihove osionosti i bahatosti). Živimo u zemlji gde nema odgovora, neki ne žele a neki ne smeju da odgovore. I tako, dan za danom, afera za aferom, mi oguglali i više se niko ne uzbuđuje preterano a ljudi se fokusiraju na iseljeničke vize.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.