TV N1 najgledanija u izbornoj noći 1foto: L. Stevanović

U izbornoj noći, televizija N1 zauzela je vodeću poziciju kao najgledanija televizija u SBB mreži sa šerom od 19,39 odsto.

Tokom četvoročasovnog specijalnog programa gledaocima smo pružali najnovije informacije o izlaznosti, rezultate izbora, uz uključenja naših reportera iz štabova političkih partija u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Zrenjaninu.

Gosti u studiju dodatno su obogatili izbornu noć, smeštajući informacije u širi kontekst. Razgovorali smo o trendovima i brojnim nepravilnostima evidentiranim u toku izbornog dana a analiirani su i preliminarni rezultate izbora i odnos snaga na političkoj sceni.

Sve to dovelo je da smo u slotu od 20 sati do ponoći, po merenjima TV Beat-a, zabeležili gledanost od 19,39 odsto dok je u pojedinim momentima share išao i iznad 30 odsto. Druga televizija po gledanosti u istom terminu bila je Radiotelevizija Srbije (RTS) sa share-om 14,1 odsto.

TV N1 najgledanija u izbornoj noći 2
Foto: Promo/N1

Ovaj izuzetan rezultat još jednom potvrđuje poverenje koje su naši gledaoci ukazali našem timu i našim novinarima.

U noći izbora, kada je informacija od presudnog značaja, građani su izabrali N1 kao svoj primarni izvor tačnih, pravovremenih i objektivnih informacija. Naš tim je neumorno radio kako bi obezbedio sveobuhvatno pokrivanje događaja, uključujući najnovije rezultate, analize, intervjue i javljanja uživo sa terena.

Zahvaljujemo se svim našim gledaocima na ukazanom poverenju i podršci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari