TV Pink i TV PRVA emitovali manipulativni video gde optužuju Novu i N1 za „dehumanizaciju Vučića“: Oglasio se Savet Evrope

Ostavite komentar


  1. Dno dna televizije Pink,Happy,Prva i B 92 sa nacionalnom frekvencijom su steta za drzavu Srbiju.Napadaju televizije koje profesionalno obavljaju svoj posao i zasluzuju samo pohvale.Da je Srbija uredjena pravna drzava navedene dno dna televizije ne bi mogle da postoje i emituju program a o nacionalnoj frekvenciji bi mogle da sanjaju.Pomenuo bih i televiziju Novosdska koja se moze pridruziti navedenim dno dna televizijama

  2. Šibicarske manipulacije i opsene . Znaju šta treba da im sledi zbog predaje Kosova , pa u grču pokušavaju da obmanu javnost . Istoriju neće moći , jer će njoj biti potpuno jasno ko je srpski Vuk Branković XXI veka .

  3. Da bi neko bio dehumanizovan, potrebno je da bude human, odnosno Čovek, s velikim Č. a Aco lažov nema u sebi ni trunku ljudskosti, ni mrvu saosećanja, prema drugima.

  4. U pravu su prethodni komentari.
    Ovo što radi štab SNS to je strašno,mene je iskreno sramota kao građanina Srbije.Ako Vučić veruje u to što radi ,pa šta je onda okupira sve medije i manipuliše istinom.

  5. Čime se Oskar sve služi da predstavi sebe kao dobrog predsednika. Ali to ne pomaže jer je narod shvatio. Ko je on. Njegove laži su premašila barona Minhauzena. On je jedan cirkuzant oholi osioni egoista koji je oko sebe pokupio ološ i kriminalce svoje poslušnik koje debelo plaća našim parama. Ali ni njihova neće goreti večno. edsta

Ostavite komentar


Društvo

Ko je u riziku od pneumokokne bolesti? 10

Ko je u riziku od pneumokokne bolesti?

Pneumokokna bolest i dalje je vodeći uzrok smrtnosti, a može da se spreči vakcinacijom, upozorio je dr Aleksandar Sovtić, pulmolog i načelnik Odeljenja za pulmologiju na Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić“ na tribini "Ko rano rani" na kojoj se govorilo o imunizaciji i prevenciji zaraznih bolesti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.