Tviter blokira poruke o teorijama zavere koje vezuju pandemiju za 5G

Ostavite komentar


  1. Toliko o slobodi govora u liberalnom kapitalizmu gde kompanije preuzimaju ulogu vlasti

    1. Twitter je privatna firma tako da je slobodna da odluci šta može da se objavljuje. Sloboda je u tome sto te niko ne goni iako si prenosio ili pisao svakakve gluposti.

  2. Twitter ovim očigledno zauzima određen stav po tom pitanju i satanizuje one koji su sumnjičavi prema širenju 5G mreže – uprkos činjenici da je retko koja država uradila potrebne studije o njenoj štetnosti po ljudsko zdravlje. Ne primećujemo masovno uverenje da je 5G tehnologija kriva za izazivanje i širenje CoV19 pandemije, ali je evidentno je da se vesti i emisije na tu temu skidaju sa YouTube pod pritiskom zvaničnih medija, a svaka veza između 5G tehnologije i aktuelne epidemije globalno cenzuriše. Ako je sve tako kao što tvrde, i ako je posredi praznoverje i konspiracija na bazi straha lakovernih građana, neka pozovu stručnjake i prodiskutuju na tu temu, pa neka ljudi prosude sami…

  3. Komunizam,neoliberalizam,vučićev burazersko -dbovski sistem..kad je cenzura u pitanju svi su isti/e.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.