Tvoja štitna, tvoj štit: Besplatni pregledi štitne žlezde tokom vikenda na Kalemegdanu

PROMO TEKST
Mobilni kamion biće parkiran na platou kod paviljona Cvijeta Zuzorić, u subotu i nedelju od 13 do 19 časova

Ostavite komentar


  1. Tireoidna žlezda je ime dobila, u srpskom i drugim jezicima, jer je oblika štita, dakle liči na štit, Pa je shodno tome štitasta. Ime nije izvedeno iz toga da ona ima zaštitnu svrhu u našem telu, jer to i nije njena uloga. I u drugim jezicima ( nemački engleski ) njen naziv takodje naglašava njen oblik štita a ne neku zaštitnu ulogu.
    Dakle…štitasta žlezda

  2. Divni ljudi iz mocarta, brinu o nasem zdravlju (jer ako smo bolesni ne mozemo da se kockamo). Nadam se da ce i u mojoj ulici da otvore jos koji objekat.

  3. Ma divno…Ubijaju nam djecu svojim prljavim poslom a onda eto nešto bace i sirotinji.Neka se pokriju po ušima i ne hvale ovakvim sitnim mrvama koje troše…kao da se ne zna koliki su im prihodi.
    Bez miliona se ne trebaju pojavljivati ni pred seoskom ambulantom!

  4. Nema mnogo zemalja u svetu gde drzava placa I organizuje ovakve akcije. Zaista za svaku pohvalu. Supruga I ja nazalost nismo mogli da obavimo pregled jer u 13:00 vec su bili rezervisani svi termini za danas I sutra. Rezervisanje termina je pocelo u 10:00am. Ocigledan je propust ili organizatora ili reportera da nije objavljen termin zakazivanja. Nadam se da ce ovaj propust biti ispravljen za buduce preglede. Jos jednom veliko hvala svim divnim ljudima koji ucestvuju u ovim humanitarian akcijama!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.