Tvornica biografija

Uvrede & podmetanja

Ostavite komentar


  1. Pa, „partijski kadar“ je i sam Ivančić. Kadar portala „Novosti“ koji, nakon što mu jednom objaviše tekst „Slučaj Vučić“ narediše valjda, da o Vučiću više ne piše. I, ne piše. Samo o „zlim desničarima“ , onako, poput automat-papagaja, za sitnu lovu, prodaje svoju „odanost“ danas apsurdnim idejama o komesarskom jugoslavenstvu, koje je kao i njega samog, nikog potrebnom, pregazilo vrijeme.

    1. U cemu je problem Jure? Viktor je napisao clanak o zloupotrebi poreskih para za partijske i licne politicke potrebe. Nema ni reci o jugoslovenima, levicarima, antifasistima i drugoj posasti koja ocigledno Vas i ostale desnicare itekako iritira. I napokon ima nas dosta kojima su i Viktor i Boris i drugi hrabri novinari potrebni i to veoma potrebni. A moja preporuka za Vas: nemojte da citate Novosti pogotovo ne clanke Viktora Ivancica i Borisa Dezulovica. Mozete gledati filmove Jakova Sedlara , citati uzjave Hasanbegivica i potom ici u krevet i mirno spavati. Tako ce uzbeci nocne more koje Vam priredjuju jugonostalgicari, levicari, antifasisti i drugi antidesnicari.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.