Sahranjen Miroslav Lazanski

Ostavite komentar


  1. Morate navesti i da je godinama bio predsednik ili član žirija za izbor MISS YU i Srbije. Ako ćemo pošteno, čovek površnog znanja, uz svaku vlast, neartikulisani govornik koga je bilo teško razumeti. Ali svaki slugeranja ove vlasti ide u Aleju zaslužnih građana. Čime je on to zadužio državu Srbiju i njene građane, ako bi mogli da mi odgovorite. Recimo, to bi možda znao Panović…pod uslovom da je sveže ofarban.

  2. Ne znam,ne bih da polemišem. Sredina je uvek najbliža realnosti. Kad je mogao da se dokaže i pokaže vojnim člancima,mislim de je bio jako dobar ,(nisam novinar),a za ovo drugo,mislim da su mnogo „ozbiljnije ličnosti“ ,a mislim ne bilo koju vrstu „rijalitija“ mnogo više trebale biti pozvane ,za vreme života,a ne u ovim trenucima. Eka mu je večna slava i hvala!!!

  3. @Jovan
    Postovani, na osnovu Vaseg komentara zakljucujem da nikada niste procitali ni jedan tekst g Lazanskog, pa kako ste i mogli da ga razumete.
    Porodici Lazanskog iskreno sausesce, Srbija je izgubila sjajnog novinara.

  4. Smrt naivnog novinara koji se uhvatio u kolo sa barabama i to platio životom mogla bi biti izvanredna tema za sledeći film o Džems Bondu na zaostalom Balkanu. gde će Albanija preteći Serbistan.

  5. „Portir“ Šta reći o čoveku koji je izveštavajući o ratu u Afganistanu veličao Ruse i njihovo oružje? Šta reći o onom koji je slavio Srpski snajper iznad Sarajeva? Čovek je pisao ono što će se običnom polupismenom puku dopasti. Da ne pominjem opijenost SSSR-om i Rusijom, Sadamom i Gadafijem……

  6. P o r o d i c o la z a n s k i p r.i m i m o j e sa u č e š ć e p o v o dom s m r t i m i r o s l a v a l a z a n s k.o g

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.