U Beogradu počeo 8. Regionalni skup o melanomu

    Ostavite komentar


    Društvo

    dagnje

    Dagnje, dva proverena recepta za savršen letnji ručak

    Dagnje su vrste školjki koje pripadaju porodici Mytilidae. One su jestive i često se koriste u kulinarstvu, posebno u jelima kao što su dagnje u vinu, u sosu od paradajza ili na žaru. Bogate su proteinima, vitaminima i mineralima, a često se smatraju i zdravim izborom zbog niskog sadržaja masti i visokog sadržaja omega-3 masnih kiselina.

    Naslovna strana

    Naslovna strana za 23. avgust 2024.
    Galerija

    Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

    Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

    Minja Miletić, TV novinarka

    Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.