U Beogradu za Novu godinu 130.000 turista

Procenjena zarada između 24 i 30 miliona dinara

Ostavite komentar


  1. Kakve su ovo glulosti? Ovaj Vesic prica o turistima kao o ne znam ni ja o cemu u smisli , daj ja da vam objasnim….
    Normalno je da metropola kao Beograd ima turiste kao i drugi grad na ovom svetu…
    Broj turista je nekad manji il veci al nikad cilj turiste nece biti nit je fontana na Slaviji il Beograd na vodi il slicno…
    Ja sam za svaki napred u infrastrukturalnom smislu al ovo sto ovaj prica veze s vezom nema.
    Beograd je silom prilika i promenom turisticke klime i onog sto danasnji turista trazi skocio na toj mapi atratktivnosti al sve zahvaljujuci slobodi , nacinu zivota u tom gradu….
    Ako i dalje uzmemo kao glavne atrakcije Kalemegdan i nocni zivot Beograd je i dalje maksimum 2-3 dana lokacija sto i nije nesto wow u turistickom smislu!

  2. Šta reče 130 000 turista? Slagao je za jedno 120 000 najmanje. Možda 30-40 000 noćenja za ove novogodišnje dane i to max.

  3. Bilo je možda i više…Bar jedno hiljadu, dve Bugara spavalo u Hajd parku, oko hiljadu Švedjana u Karadjordjevom…u Košutnjaku nije igla mogla da padne, a kažu da je najveća gužva bila u Zvezdarskoj šumi…tamo su kapaciteti bili popunjeni 100 posto! He he, koji nevidjeni lažovi, izmet-nuli se na svog vlasnika…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.