U Bogovini kod Boljevca pronađeno beživotno telo 1Foto: Ist media

U ponedeljak 9. septembra oko 15 časova pronađeno je beživotno telo S. B. (90) iz sela Bogovina, opština Boljevac, kažu za Danas iz Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

Kako se u saopštenju navodi, nakon izvršenog uviđaja od strane PU Zaječar – PS Boljevac, po nalogu VJT Zaječar i izvršene obdukcije tela od strane veštaka Zavoda za sudsku medicinu, zaključeno je da postoji osnov sumnje da je sada S. B. lišen života od strane NN lica, a nakon prikupljenih potrebnih obaveštenja jednom licu je određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati, u sredu 11. septembra zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo Teško ubistvo iz čl. 114. st. 1. tač. 5. KZ.

„Policijska uprava Zaječar – PS Boljevac nastavlja sa radnjama i merama u skladu sa zakonom u pogledu razjašnjenja pod kojim uslovima i okolnostima je došlo do kritičnog događaja i otkrivanja počinioca istog“, stoji u saopštenju VJT u Zaječaru.

Podsećamo, lokalni mediji preneli su vest u ponedeljak 9. septembra da je u Bogovini kod Boljevca pronađeno beživotno telo starijeg čoveka.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari