U bolnici u Zemunu četvoro zdravstvenih radnika dobilo male boginje

Ostavite komentar


  1. Ajde razumem da su se mnogi plasili na brzinu sklapanih vakcina za Covid, pa su bili protiv vakcinacije tim vakcina . Ali za druge proverene vakcine koje se upotrebljavaju decenijama nema opravdanja za izbegavanje vakcinacije i to treba sankcionisati .

  2. Pošto je moja generacija vakcinisana sa jednom dozom vakcine protiv morbila, tokom epidemije 2017/18 shcatila sam ozbiljnost situacije i bez razmisljanja primila MMR vakcinu. Ova vakcina je obavezna za sve zdravstvene radnike koji su primili samo jednu ili nijednu dozu vakcine. Toliko

  3. Pa sta, prelezace boginje i imaju trajni imunitet. Ja baba primila 5 vakcina u životu I sve što je moglo prelezala kao mala u obdaništu sa drugom decom. Toliko se guraju te bolesti samo da bi prošle i vakcine. Unuka mi sad pre škole primila mmr vakcinu i dete zamalo da umre, ma mrs bre svi koji kažu da su vakcine obavezne a ne izbor. Usput znam mnogoooo ljudi koji zive u inostranstvu I deca im ne primaju vakcine, interesantno, sva deca su perfektnog zdravlja, tako da mene ovako matoru niko na svetu ne može da ubedi da bilo koja vakcina treba da bude obavezna! A da znam i ljude koji rade u toj jednoj bas velikoj ozloglasenoj farmaceutskoj kući, oni svojoj deci nikad nisu dali ni antibiotik a kamoli vakcinu, tako da ljudi, opustite se i dajte da imamo zdravu decu a ne da ih budemo zato što tamo neki Bili treba da zaradi!

  4. Da li su ti doktori vakcinisani protiv malih boginja i ostalih zaraznih bolesti (sto je regulisano nekim zakonima ili uredbama) ili i oni sire bolesti, medju pacijentima, svojim antivaxerskim stavovima. Treba da prime bar onoliko, koliko dobije beba do 1.godine, pa za par godina idemo revakcina(buster). Oni su opasnost za imunokompromitovane pacijente koje lece

Ostavite komentar


Društvo

Sanja Sakan o rudarenju jadarita: Niko ne može garantovati da u toku procesa neće doći do oslobađanja bora i arsena 10

Sanja Sakan o rudarenju jadarita: Niko ne može garantovati da u toku procesa neće doći do oslobađanja bora i arsena

Naučni savetnik u Institutu za hemiju, tehnologiju i metalurgiju Sanja Sakan koja je došla, ne svojom željom, u centar pažnje javnosti nakon što je u Malom Zvorniku predsednika Aleksandra Vučića, upozorila na problem rudarenja litijuma, izjavila je da su najveći problemi u iskopavanju te rude tehnologija ekstrakcije, otpadna jalovišta i transport.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.