U Čačku danima jako zagađen vazduh

Ostavite komentar


  1. Verujte da nam je vazduh sasvim ok, normalno se diše, vazduh je svež preko dana, naročito ako je vedro. Tek u večernjim satima se oseća dim, ali ništa nenormalno. Moguće je da su merni instrumenti u kvaru. Mi smo ovde u čudu kada čujemo da smo najzagađeniji i kada nas zovu zabrinuti rođaci i prijatelji koji žive širom naše lepe zemlje da nas pitaju kako dišemo. Sve je ok, bez brige i panike.

  2. Treba organizovati takmičenje koji je grad najzagađeniji zadnjih nedelju dana i tom gradu dodeliti medalju Nsjzagađenijeg grada nedelje.

  3. Lep grad Čačak, sa planine Jelica predivan pogled. Šteta je što su okolna mesta opustela, posebno kraj prema Guči. Natrpali se u grad pa je prava muka parkirati blizu centra. I kada na malom prostoru nabijete stanovništvo logično je veliko zagađenje a sela prazna sa čistim vazduhom i vodom, baš ono što nedostaje gradovima. Nažalost u životu ne može sve da bude potaman 😉

  4. Nisu bili u Uzicu.Pre dva dana oko 11 sati u Uzicu magla sve do ispred Cacka u Cacku greje sunce.Sasvim dovoljno receno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.