U Čačku jelka od 30.000 evra

Ostavite komentar


  1. Stalno čitamo podatke koji pokazuju da je Srbija po mnogim parametrima jedna od najsiromašnijih zemalja Evrope i našeg regiona, sa najnižim nacionalnim dohotkom, platama i sl. Srećan sam da bar jednom vidim da smo u nečemu prvi, ne samo u evropskim već i u svetskim razmerama, a to je cena plaćena za novogorišnje jelke. Ova čačanska je takođe skuplja od one postavljene pred Rokfeler centrom u Njujorku, a trput je skuplja od one u Dubajiu. Ako ni o čemu drugom, ova vlast makar vodi brigu o novogodišnjem veselju građana, trudi se da svi budu raspoloženi i optimistični, već sam pogleda na te jelke učiniće da se i bezbrojni gladni osete sitim.

  2. Takve i slicne jelke u Kini kostaju manje od 4000 USD. Kakva firma iz Austrije. Sve je iz Kine.

  3. Para za jelku ima ,a da se resi pitanje kanala koji svake godine plavi Ljubic Kej nema-samo napred Milune.

  4. Super kad si ovca i biras vuka lopova za vodju onda nemoj nikog da krivis za ono sto ti se desava. Dok zivis pod okupacijom nikad ne krivi okupatora vec domace izdajnike jer su ti oni glavna poluga okupatora. Lada se budemo oslobodili okupatora i dodje1945 sve saradnike okupatora osuditi a stecenu imovinu oduzeti jer je stecena na znoju ovog naroda

  5. To je potpuno normalno, sve siromašne zemlje to rade da bi bar malo ličile na bogate. Pogledajte Afriku, Južnu Ameriku …

  6. Za moje shvatanje to je bacanje para. Udaljen sam 3 km od centra Cacka a gazim blato da bih dosao da kuce. Zar gospoda koja su odlucila da na ovaj nacin trose narodne pare, nisu nista pametnije mogli da smisle. Mislim da je bas sazrelo za "usranu motku". Ovoliko bahacenje od strane vlasti nisam zapamtio, a u osmoj sam deceniji zivota.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.