U Čačku još jedna osoba umrla, u bolnici se leči 121

Ostavite komentar


  1. Interesantan je postulat „veruje se od korona virusa, ali taj virus nije dokazan“. Pa na osnovu čega se onda veruje? Zar žena od 73 godine nema pravo da umre od srca, šloga, šećera, starosti… već samo i isključvo od korona virusa pa smo sada svi razočarani što isti nije dokazan? Ne sekirajte se, na otpusnoj listi će uzrok smrti sigurno biti korona infekcija kao i u stotinama pre (a i posle) ove smrti.. Zaista je smešno kako se sve spinuje i vrti na jednu vodenicu.. Ima li neko nekih benefita od prijavljivanja smrti od korone? Nema? Pa onda ljudi moji treba biti svestan i bistrog uma i ne dozvoliti da nam se pune glave kojekakvim horor pričama. Virus je tu, svuda oko nas i treba da budemo svesni da ćemo se svi, ali svi kad-tad sresti s njim. Neki neće ni znati, neki će imati neke blaže ili teže simptome virusne infekcije, neki će na žalost da umru od komplikacija, ali to nam je što nam je dok se ne vakciniše ili pirodno imunizuje barem 70-80% nacije. Sva druga preklapanja po režimskim TV kanalima samo unose konfuziju u narod koji je medicinski neobrazovan i prestrašen konstantnim „napumpavanjem“ adrenalina sa TV ekrana.. Žalosno ali je ako.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.