Okružno javno tužilašto u Vranju izdalo je zahtev za istragu protiv Miroslava Trajkovića iz Jabukova kod Vladičinog Hana, zato što se sumnjiči da je ubio svoju bivšu suprugu Vukosavu. Tužilaštvo saopštava da postoji osnovana sumnja da je Trajković 7. maja ujutru presreo Vukosavu u hodniku OŠ Branko Radičević u Vladičiniom Hanu i da je, nakon kraće rasprave, „izvadio nož iz džepa pantalona, ubo je u predelu stomaka i vrata presekavši joj glavnu arteriju, usled čega je nastupila smrt“.

Okružno javno tužilašto u Vranju izdalo je zahtev za istragu protiv Miroslava Trajkovića iz Jabukova kod Vladičinog Hana, zato što se sumnjiči da je ubio svoju bivšu suprugu Vukosavu. Tužilaštvo saopštava da postoji osnovana sumnja da je Trajković 7. maja ujutru presreo Vukosavu u hodniku OŠ Branko Radičević u Vladičiniom Hanu i da je, nakon kraće rasprave, „izvadio nož iz džepa pantalona, ubo je u predelu stomaka i vrata presekavši joj glavnu arteriju, usled čega je nastupila smrt“. Trajković je potom sebe posekao po vratu i tri puta ubo u stomak, zbog čega se nalazi u Kliničkom centru u Nišu.
Majdanpek – Od danas u svih 38 prodavnica Zlatare Majdanpek širom zemlje mogu da se kupe primerci nove kolekcije prstenja od belog i žutog zlata koju su majdanpečki zlatari pripremili ovog proleća. Kao i obično u Zlatari Majdanpek su se potrudili da nova kolekcija prati modne trendove i namenjena je mladima . J.B.K.
Leskovac – Na konferenciji za novinare ratnih vojnih rezervista saopšteno je u subotu da će oko 12.000 rezervista leskovačkog kraja, imati ista prava, odnosno dobiti ratne dnevnice, kao i njihove kolege iz ostalih delova Srbije. To je, kako je rekao Dušan Nikolić, predsednik Štrajkačkog odbora, odluka Vlade Srbije, koja je doneta u petak, ali će praktična realizacija odluke početi po formiraju nove vlade Srbije. Nadoknade će biti isplaćivane u ratama, ali se još ne zna o kojoj je sumi reč jer tehnička vlada nema prava o tome da odlučuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari