Na jednoj od zgrada u kragujevačkoj ulici dr Zorana Đinđića ovih dana osvanuo je grafit s porukom „Zoran Đinđić je narodni izdajnik“. Grafit ove sadržine ispisan crnom bojom i latiničnim štampanim slovima, i to ispod table sa nazivom ulice, prvi su primetili građani, koji su o tome obavestili Gradski odbor DS u Kragujevcu.

Na jednoj od zgrada u kragujevačkoj ulici dr Zorana Đinđića ovih dana osvanuo je grafit s porukom „Zoran Đinđić je narodni izdajnik“. Grafit ove sadržine ispisan crnom bojom i latiničnim štampanim slovima, i to ispod table sa nazivom ulice, prvi su primetili građani, koji su o tome obavestili Gradski odbor DS u Kragujevcu. Aktivisti DS juče su prekrečili ovaj grafit, koji vređa uspomenu na prvog demokratskog premijere Republike Srbije.
Kragujevac – Poznati kragujevački proizvođač nameštaja, fima Forma ideale, predstavlja se na sajamskoj manifestaciji koja je u hali jedan Gradskog sajmišta „Šumadija sajma“ počela juče, i trajaće do 3. marta. Radi se o tzv. „kućnom sajmu“, odnosno sajmu zatvorenog tipa koji se organizuje samo za jednu kompaniju, i na koju prevashodno dolaze poslovni partneri izlagača. U Formi ideale očekuju da će sajamsku prezentaciju te firme, do 3. marta, posetiti više od 500 njenih poslovnih partnera iz zemlje i inostranstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari