Dvojica Kraljevčana uhapšena su zbog sumnje da su proizvodili i prodavali droge, saopštila je juče policija. U saopštenju se navodi da je podneta krivična prijava protiv Aleksandra K. (27) i Ivane S. (22), takođe iz Kraljeva. Dodaje se da je prilikom pretresa stana Mirka T. i Ivane S.

Dvojica Kraljevčana uhapšena su zbog sumnje da su proizvodili i prodavali droge, saopštila je juče policija. U saopštenju se navodi da je podneta krivična prijava protiv Aleksandra K. (27) i Ivane S. (22), takođe iz Kraljeva. Dodaje se da je prilikom pretresa stana Mirka T. i Ivane S. policija pronašla 50 paketića heroina, dok je u stanu Aleksandra K. pronađeno nekoliko kesica heroina i manja količina puščane municije.
Bijelo Polje – Viši sud u Bijelom Polju osudio je juče braću Asmira (26) i Almira (31) Zečića iz Novog Pazara na šest i osam meseci zatvora zbog prodaje droge i krađe. Zečići su, prema optužnici, u noći između 21. i 22. avgusta ove godine iz Srbije u Crnu Goru, preko graničnog prelaza Dračenovac kod Rožaja, uneli neutvrđenu količinu heroina, tableta „metadona“ i „ksalola“. Budvanska policija je 25. avgusta u odmaralištu Bečići pronašla i oduzela deo heroina, tri flašice „metadona“ i šest tableta „ksalola“, a braću uhapsila.
Prema navodima optužnice, koji su potvrđeni na suđenju, Asmir je tih dana na bečićkoj plaži ruskoj državljanki Valentini Cehovoj ukrao 160 evra, 210 rubalja, dva mobilna telefona, fotoaparat i lična dokumenta. On je tih dana, kako se navodi, srpskom državljaninu Miroslavu Mijajloviću iz Vladimirovaca ukrao kožnu torbu u kojoj su bili 7.700 mađarskih forinti, 160 evra, mobilni telefon, ključ automobila i lična dokumenta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari