Na autoputu Beograd – granični prelaz Batrovci kod Kuzmina nadomak Sremske Mitrovice prekjuče oko podne dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je na licu mesta poginuo turski državljanin Burhan B. (44) koji je upravljao vozilom marke „BMW“, dok je teške telesne povrede opasne po život zadobio suvozač Erman B.

Na autoputu Beograd – granični prelaz Batrovci kod Kuzmina nadomak Sremske Mitrovice prekjuče oko podne dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je na licu mesta poginuo turski državljanin Burhan B. (44) koji je upravljao vozilom marke „BMW“, dok je teške telesne povrede opasne po život zadobio suvozač Erman B. (17), a lake Keriman B. (37) i G. B. (9) takođe turski državljani. Svi povređeni hospitalizovani su u sremskomitrovačkoj bolnici. Policija je saopštila da je usled neprilagođene brzine uslovima i stanju puta Burhan B. izgubio kontrolu nad vozilom koje je udarilo u zaštitnu ogradu na sredini autoputa.
Leposavić – Rudar Radovan Ilić (49) iz sela Zemanica poginuo je u rudniku Belo Brdo u Leposaviću kada su ga, posle pada na šine, pregazili vagoni za prevoz rude, saopštili su zvaničnici rudnika. U izveštaju koji je dobila policija navedeno je da je Ilić bio u pratnji vagona koji su prevozili rudu, navodi se u saopštenju Kosovske policijske službe. Nesreća se dogodila prekjuče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari