Preksinoć oko 20 časova ispred autoperionice u ulici Miloša Crnjanskog ubijen je Siniša Kromek (29) iz Šapca. Na njega je, prema nezvaničnim izvorima, ispaljeno više hitaca iz vozila. U pucnjavi je ranjen još jedan vlasnik automobila koji je čekao na red ispred perionice i prebačen je na hirurško odeljenje šabačke bolnice, s povredama koje nisu opasne po život.

Preksinoć oko 20 časova ispred autoperionice u ulici Miloša Crnjanskog ubijen je Siniša Kromek (29) iz Šapca. Na njega je, prema nezvaničnim izvorima, ispaljeno više hitaca iz vozila. U pucnjavi je ranjen još jedan vlasnik automobila koji je čekao na red ispred perionice i prebačen je na hirurško odeljenje šabačke bolnice, s povredama koje nisu opasne po život. Kako nezvanično saznajemo, Kromek je došao u perionicu da opere svoj motocikl. Vlasnik tvrdi da je u momentu ubistva bio u WC-u i da ništa nije video. Začuo je nekoliko hitaca i tup udar metala. Kada je izašao, na betonu su ležali smrtno ranjen Siniša Kromek i ranjeni vozač automobila.
Prokuplje – U saobraćajnoj nesreći u ulici Vuka Karadžića u Prokuplju poginula je jedna osoba, saopštila je juče prokupačka policija. U saopštenju se navodi da je vozač bicikla Ilija M. (74) iz Prokuplja nastradao preksinoć kada je na njega zbog neprilagođene brzine i smanjene vidljivosti naletelo vozilo Zastava 101 za čijim volanom je bio Miroslav N. iz Boljevca. Vozilom je upravljao Nemanja J. (20) iz Prokuplja, navodi se u saopštenju.
Hanoj – Jedan 22-godišnji vijetnamski student preminuo je juče u Hanoju od posledica zaraze ptičjim gripom, javila je državna televizija. To je od početka godine u Vijetnamu četvrti smrtni slučaj izazvan visoko patogenim virusom H5N1 ptičjeg gripa. Jedna 22-godišnja trudnica iz susedne provincije Ha Taj preminula je od istog virusa krajem jula, a druge dve osobe u junu.
Niš – Zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga uhapšen je Goran S. (33) iz sela Malča u okloni Niša, saopštila je juče niška policija. Kod Gorana S. pronađeno 5000 grama marihuane, kao i zasad od 372 biljke, ukupne težine 40 kg, za koji se takođe sumnja da predstavlja marihuanu.
Niš – Niška policija lišila je slobode Aleksandra A. (25) iz Niša zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, saopšteno je juče u Policijskoj upravi. Prema navodima policije Aleksandar A. je 3. februara ove godine bacio ručnu bombu u dvorište kuće vlasništva Stevana R. (31) iz Niša. Povređenih nije bilo, a od detonacije je nastradao pas Stevana R. Osumnjičenom Aleksandru policija je izrekla meru zadržavanja od 48 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari