Dvojici braće, Vasiliju (25) i Veljku (22) R. iz sela Milićevci kod Čačka određen je pritvor zbog sumnje da su proizvodili i prodavali droge, rekao je juče istražni sudija čačanskog Okružnog suda Branislav Stanić. Sudija je rekao da je pretresom njihovog skutera, ispod sedišta, pronađeno oko 50 grama kokaina i mala digitalna vagica za precizno merenje.

Dvojici braće, Vasiliju (25) i Veljku (22) R. iz sela Milićevci kod Čačka određen je pritvor zbog sumnje da su proizvodili i prodavali droge, rekao je juče istražni sudija čačanskog Okružnog suda Branislav Stanić. Sudija je rekao da je pretresom njihovog skutera, ispod sedišta, pronađeno oko 50 grama kokaina i mala digitalna vagica za precizno merenje. Stanić je još rekao da je istragom utvrđeno da su se osumnjičeni bavili i prodajom droge.
Kragujevac – Svetlana Glišić (50) je poginula, a njen sin Vladimir (27) teško je povređen u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd – Niš kod Batočine, saopštila je juče policija. U nesreći koja se dogodila prekjuče Svetlana Glišić je zadobila teške povrede usled kojih je preminula u kragujevačkom Kliničkom centru, dok je Vladimir Glišić još u besvesnom stanju na intenzivnoj nezi Kliničkog centra. Do nesreće je došlo kada je vozilo u kojem su bili majka i sin zbog neprilagođene brzine sletelo s autoputa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari