Kriminalistička policija u Kragujevcu podnela je juče krivičnu prijavu protiv Tomislava D. (21) iz tog grada zbog sumnje da je pokušao da ubije maloletnog sugrađanina D. D. Kako je saopšteno iz policije, postoji osnovana sumnja da su se Tomislav D. i D. D. (17) posle kraće rasprave na stepeništu ulaza u noćni klub „Džoks“ potukli.

Kriminalistička policija u Kragujevcu podnela je juče krivičnu prijavu protiv Tomislava D. (21) iz tog grada zbog sumnje da je pokušao da ubije maloletnog sugrađanina D. D. Kako je saopšteno iz policije, postoji osnovana sumnja da su se Tomislav D. i D. D. (17) posle kraće rasprave na stepeništu ulaza u noćni klub „Džoks“ potukli. Potom je osumnjičeni mladića ubo kuhinjskim nožem u leđa, nanevši mu laku telesnu povredu. Pošto je Opštinski sud u Kragujevcu već bio raspisao poternicu za Tomislavom D. zbog sumnje da je počinio razbojništvo, on je sproveden u Okružni zatvor u Kragujevcu.
Priština – Portparolka UNMIK-a Mirjan Desabl izjavila je juče da je pripadnik Kosovske policijske službe Bojan Bišić osuđen na dve godine zatvora zbog toga što je pre dve godine pucao na vozilo sekretara Raško-prizrenske eparhije Srđana Stankovića. Na konferenciji za novinare u Prištini ona je rekla da je Bišić osuđen pred Okružnim sudom u Kosovskoj Mitrovici. U incidentu niko od članova porodice Stanković nije povređen, ali je načinjena materijalna šteta na njihovom vozilu. Istraga je utvrdila da je osuđeni tada bio u alkoholisanom stanju i da je neposredno pre pucanja na vozilo sveštenika učestvovao u kafanskoj tuči, a potom i u oružanom obračunu sa grupom Srba iz Mitrovice.
Sremska Mitrovica – Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je juče dvojicu osumnjičenih da su počinili krivično delo nedozvoljenog prelaza državne granice i krijumčarenja ljudi, saopšteno je iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici. Uhapšeni Bojan B.(32) iz Beograda i Imre M.(46) iz Šida su 29. maja oko 22.00, u blizini graničnog prelaza Batrovci, pokušali ilegalno da prebace iz Srbije u Hrvatsku osam albanskih državljana. Zbog prekršaja u vezi sa prelaženjem državne granice i kretanjem u graničnom pojasu, protiv albanskih državljana podnet je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, saopšteno je iz MUP-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari