U saobraćajnoj nesreći u selu Sivac, opština Kula, poginuli su Robert Fekete (19) i Dejan Madžgalj (23), obojica iz Sivca. Policijska uprava u Somboru saopštila je da je do nesreće došlo u subotu oko 3,30 sati kada je Miroslav P. (19), takođe iz Sivca, koji je upravljao putničkim vozilom „ford“, udario u bicikl sa pomoćnim motorom koji se kretao u suprotnom pravcu.

U saobraćajnoj nesreći u selu Sivac, opština Kula, poginuli su Robert Fekete (19) i Dejan Madžgalj (23), obojica iz Sivca. Policijska uprava u Somboru saopštila je da je do nesreće došlo u subotu oko 3,30 sati kada je Miroslav P. (19), takođe iz Sivca, koji je upravljao putničkim vozilom „ford“, udario u bicikl sa pomoćnim motorom koji se kretao u suprotnom pravcu. Fekete i Madžgalj su preminuli na licu mesta. Miroslav P. je uhapšen i uz krivičnu prijavu predat istražnom sudiji Okružnog suda u Somboru.
Osijek – Osječko-baranjska policija saopštila je juče da je u Osijeku podmetnut požar u privatnom automobilu srpskih registarskih tablica. Prema saopštenju policije, vatra u automobilu marke „mercedes“ primećena je u utorak kasno uveče, a dosadašnja istraga ukazuje da je požar podmetnut.
Vlasnik automobila je iz Požarevca, a vozilo su koristila tri mlađa muškarca koji su njime doputovali u Osijek. Prema navodima policije mladići su imali pismeno odobrenje za korišćenje vozila. Dosadašnjom istragom utvrđeno je da je požar namerno izazvan otvorenim plamenom, verovatno kroz razbijeno staklo na mestu suvozača, jer je vatra uništila unutrašnjost kabine, ali ne i motor vozila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari