Kompanija „Cini“ instalirala je juče na centralnom gradskom trgu u Čačku radijator visok i širok šest metara i konkurisala za Ginisov rekord „Najveći radijator na svetu“. Vlasnik i direktor kompanije Slobodan Spasović rekao je da u njega može da „stane“ oko 50 radijatora normalne veličine i da bi mogao da zagreje prostor od oko 1.

Kompanija „Cini“ instalirala je juče na centralnom gradskom trgu u Čačku radijator visok i širok šest metara i konkurisala za Ginisov rekord „Najveći radijator na svetu“. Vlasnik i direktor kompanije Slobodan Spasović rekao je da u njega može da „stane“ oko 50 radijatora normalne veličine i da bi mogao da zagreje prostor od oko 1.500 kvadrata.
Beograd – Beogradska policija privela je osumnjičenog za 13 provala na području Beograda. Istražnom sudiji priveden je i Džemail S. (29), osumnjičen da je od februara 2007. do trenutka hapšenja provaljivao u stanove tako što je fizičkom snagom i zavlačenjem šrafcigera ulazio i potom odnosio novac, zlatan nakit i druge dragocenosti.
Čačak – Čačanska policija saopštila je juče da je u Lučanima uhapsila dvojicu Nišlija, Dejana M.(34) i Slobodana S.(60), zbog sumnje da su na prevaru uzeli 1.500 evra. Osumnjičeni su, pod izgovorom da žele da daju prilog za crkvu u Lučanima i manastir Klisura kod Arilja, na prevaru od sveštenika te crkve i radnika u manastiru uzeli 1.500 evra. Policija je prilikom hapšenja kod njih pronašla još 2.500 evra za koje se sumnja da su ih takođe pribavili prevarama.
Stara Pazova – Beograđani Denis J. (18), Emran S. (18) i Fatmir C. (21) uhapšeni su zbog osnovane sumnje da su 22. aprila ove godine izvršili krivično delo teške krađe na štetu JP „Železnice Srbije“. Oni su i isekli i utovarili u kamion oko hiljadu kilograma kabla koji služi za signalizaciju. Pričinjena materijalna šteta je oko 300.000 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari