Bojan Obradović (1979) iz Petrovaradina ubijen je i spaljen u putničkom automobilu, koji je pronađen 6. aprila u blizini Dunava, rezultat je DNK analize koju je izvršio Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu. Pojedini mediji dovodili su B.O. u vezu sa dilovanjem droge. Policijska uprava u Novom Sadu saopštila je da policija traga za počiniocima ubistva.

Bojan Obradović (1979) iz Petrovaradina ubijen je i spaljen u putničkom automobilu, koji je pronađen 6. aprila u blizini Dunava, rezultat je DNK analize koju je izvršio Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu. Pojedini mediji dovodili su B.O. u vezu sa dilovanjem droge. Policijska uprava u Novom Sadu saopštila je da policija traga za počiniocima ubistva. Policija, međutim, još nije saopštila identitet osobe čiji je spaljeni leš pronađen istog dana u blizini vikendice u Rakovcu.
Bangkok – U poplavi izazvanoj obilnom kišom na Tajlandu nastradalo je 35 ljudi, a devet nestalo, saopštili su lokalni zvaničnici. Više od 300 spasilaca učestvuje u potrazi za nestalima u zabavnom parku kod vodopada Saiung u Praisavan u provinciji Tang, oko 680 kilometara južno od Bangkoka. Više stotina ljudi nalazilo se u zabavnom parku kraj vodopada, u trenutku kada je voda naglo počela da raste. Ovog vikenda park je bio izuzetno posećen, jer Tajlanđani proslavljaju tradicionalnu Novu godinu. Meteorolozi su najavili padavine u planinskim oblastima i upozorili na opasnost od poplava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari