Kruševačka policija uhapsila je ortopeda Stanoja G. (1950) zbog sumnje da je izvršio krivično delo protiv zdravlja ljudi, na štetu sada pokojnog Andrije B. (1978) iz Stalaća. U jučerašnjem saopštenju policije piše da je Stanoju G. izrečena mera zadržavanja. Prema ranijem pisanju štampe, Andrija B.

Kruševačka policija uhapsila je ortopeda Stanoja G. (1950) zbog sumnje da je izvršio krivično delo protiv zdravlja ljudi, na štetu sada pokojnog Andrije B. (1978) iz Stalaća. U jučerašnjem saopštenju policije piše da je Stanoju G. izrečena mera zadržavanja. Prema ranijem pisanju štampe, Andrija B. se, pošto je u sukobu u jednom stalaćkom kafiću u novogodišnjoj noći zadobio posekotinu staklom na podlaktici desne ruke, javio u ćićevački Dom zdravlja odakle je upućen u kruševačku Bolnicu. Pomoć mu je te noći ukazao ortoped Stanoje G. Pokojni Bošković je 5. januara zbog otoka ruke upućen u Drugu hirušku bolnicu u Beogradu, gde je preminuo 9. januara.
Šabac – Inspektori šabačke policije uhapsili su Vladimira T. (43) iz Beograda zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistva. Osumnjičeni je 14. septembra 2002, oko jedan čas, u Ulici Miodraga Simića u Šapcu kod Velikog parka, ispalio više hitaca na mercedes u kome su se nalazili Nebojša Suvajdžić (43) i Danijela Nedić (19), oboje iz Šapca. Danijela Nedić je pogođena sa više hitaca u glavu od kojih je preminula na licu mesta, a Suvajdžić je zadobio prostrelne rane. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden istražnom sudiji Okružnog suda u Šapcu i određen mu je pritvor.
Aleksinac – Na otvorenoj pruzi u selu Moravac kod Aleksinca 15. marta ujutro dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio pešak Borivoje C. (69) iz tog sela, saopštila je juče Policijska uprava u Nišu. Borivoja je zgazio teretni voz koji je saobraćao na relaciji Beograd- Niš, ali policija nije navela okolnosti nesreće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari