Novosadska policija uhapsila je maloletnog Đ. T. (1991) iz Budisave i sprovela ga istražnom sudiji Okružnog suda zbog osnovane sumnje da je ubio vršnjaka M. S. iz istog sela.
Kako je saopštila Policijska uprava u Novom Sadu, u nedelju oko 20.15 Đ.T. je iz plakara uzeo lovačku pušku svog očuha, iz nepoznatih razloga uperio je u pravcu M.

Novosadska policija uhapsila je maloletnog Đ. T. (1991) iz Budisave i sprovela ga istražnom sudiji Okružnog suda zbog osnovane sumnje da je ubio vršnjaka M. S. iz istog sela.
Kako je saopštila Policijska uprava u Novom Sadu, u nedelju oko 20.15 Đ.T. je iz plakara uzeo lovačku pušku svog očuha, iz nepoznatih razloga uperio je u pravcu M. S. i jednim hicem ga pogodio u predelu glave. Pušku je zatim ostavio pored mrtvog M. S. u nameri da ubistvo prikaže kao samoubistvo, kako je rekao majci i očuhu posle njihovog povratka kući.
Novi Sad – Policija u Novom Sadu odredila je zadržavanje Nikoli K. (1979) iz Veternika i Milovanu Ć. (1980) iz Novog Sada zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju. On su, s maloletnim S. A. (1989) iz Veternika 21. januara oko 4.30 časova dok su prolazili kolima na uglu Bulevara oslobođenja i ulice Braće Ribnikar ugledali Stanka P. (1988) iz Novog Sada, kome su prišli i započeli verbalni sukob. On je pokušao da pobegne, pa je Nikola K. ispalio dva hica iz pištolja u njegovom pravcu. Potom su napadači pobegli s lica mesta, ali ih je nedaleko odatle zaustavila patrola policije i uhapsila.
Novi Sad – Na putu Čenej – Kisač u nedelju pola sata iza ponoći u saobraćajnoj nesreći život su izgubili Robert M. (1988) i Slađana S. (1985) iz Siriga. Upravljajući putničkim automobilom „jugo 45“ Robert je zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom koje je sletelo u odvodni kanal, pri čemu su oboje stradali na licu mesta.
Novi Sad – Novi Centar za rehabilitaciju pri Dečijoj bolnici u funkciji će najverovatnije biti od jeseni, do kada će trajati građevinski radovi. Pokrajinski sekretar za zdravstvo Miloš Lučić kaže da su pokrajinske vlasti izdvojile 83 miliona dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari