Policija je juče uhapsila i istražnom sudiji Okružnog suda privela Daria J.(35) iz Kragujevca, zbog sumnje da je počinio krivično delo silovanja. Policijska uprava u Kragujevcu saopštava da se sumnja da je Dario J, u noći između nedelje i ponedeljka, sat iza ponoći, obećao S.K.(37) iz Kragujevca da će je kolima odvesti do njenog stana.

Policija je juče uhapsila i istražnom sudiji Okružnog suda privela Daria J.(35) iz Kragujevca, zbog sumnje da je počinio krivično delo silovanja. Policijska uprava u Kragujevcu saopštava da se sumnja da je Dario J, u noći između nedelje i ponedeljka, sat iza ponoći, obećao S.K.(37) iz Kragujevca da će je kolima odvesti do njenog stana. Čim su ušli u automobil, Dario J. je, pretnjama i uz upotrebu sile, sprečio S.K. da izađe iz vozila i odvezao je u selo Bukurovac, gde je više puta udario pesnicom po glavi i telu, nanevši joj vidne povrede. Nakon toga ju je silovao i izbacio iz vozila. Dariu J. juče je određen pritvor.
Kragujevac – Na Gružanskom jezeru u selu Žunje, nadomak Knića, prekjuče se utopio Marko S.(24) iz Kragujevca, a šabačka policija saopštila je juče da je našla tri utopljenika u rekama Drini i Savi. U reci Drini nađena su tela devojčice stare 13 godina koja se utopila juče u ataru sela Crna Bara, kao i telo državljanina BIH Saše Mušića (34) iz Srebrenice. U reci Savi pronađeno je telo Dimitrija Kontića (20) koji se utopio 20. jula na divljoj plaži Giganova ada. Z. R.-

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari