U Inđiji nezakonito posečena zdrava stabla lipe

Ostavite komentar


  1. U Zemunu gde god se nešto gradi, prvo se poseče drvored. U Zemunu fali trećina drvoreda, od nadležnih niko prstom nije mrdnuo.

  2. Ta ulica, Vojvode Stepe, je simbol svih građana Inđije i nalazi se u zoni šetališta. Drvored lipa je karakterističan decenijama i kao takav je najprepoznatljiviji i najlepši deo grada.
    Ne postoji adekvatna kazna za posečena stabla, jer su potrebne decenije da izrastu u toj meri u kakvom su bila…

  3. Videli secu drveca na Kalemegdanu, mocnici iz Beograda, pa smattaju mogu i oni. Ko ce da nadoknadi vreme potrebno da drvo odraste. Ziv organizam, zalosno, i ne moze da se brani od nasilnika!!!

    1. Videla žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu. Hoće da budu veći Vučić i Vesić od Vesića a ispadnu žabi do ramena, mišu do kolena a nama do Sebastijana.

  4. Tačno je definisana procedura seče stabala na javnim površinama,definisano je i prisustvo odgovornih,potreban je zapisnik….ovako…pa svakako treba ispitati sve i odgovorne za seču drakonski kazniti.

  5. Bice ovoga sve vise i vise,kad moze na Kalemegdanu sto ne moze ispred sopstvene kuce?

  6. U ulici Vojvode Stepe u Indjiji gde je nezakonito posecena lipa zivi i poznati indjijski advokat Jasika koji je na isti nacin posekao lipe. Strasno kako je unakazena ulica. I da li ce i advokat Jasika odgovarati. Ako je pravde, kazniti ih obojicu. Valjalo bi se malo time pozabaviti…..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.