"U Jajincima jasno šta se desilo, ali ne smem da kažem"

Ostavite komentar


  1. Hajde ne zanosite se, to je bivsi radikal, posetilac ratista devedesetih, spremio da mu se nadje, ali je shvatio da moze neko od njegovih najblizih da strada, pa je to izbacio iz kuce. Dovoljno nam je bilo da vidimo pre par dana kako se kao malo dete raduje jednoj velikoj igracki za ubijanje, a usput je kupio i neku tenkic, iako ih imamo vise od Francuske i nekoliko oklopnih vozila da moze lakse da komunicira sa narodom… A mozda je Nesin tata spremio jos jednu isporuku… Nego, direktore, hocemo da znamo koji je totalni naprednjacki idiot ZABRANIO tvojoj policiji da reaguje u Savamali. Bre, srusili ste drzavu sa ovim postupkom… Umesto da hapsis takve, ti se sa njima druzis…

  2. Covece sta ti pricas, pa pogledajmo sto se desava u Novom Sadu nekad najmirnijem gradu u bivsoj Jugoslaviji. Nije bilo ni 90tih tako. Pucnjave, ubistva, narkotici CIKAGO

  3. Meni je odmah bilo jasno da se tamo NISTA NIJE DESILO, samo sto ja nemam taj problem da me Aleksandar Vucic "hlebom ““rani", pa da ne smem to da kazem bilo gde i bilo kada!

  4. Dosadašnja istraga nije utvrdila imena odgovornih za rušenje objekata u Savamalli. Otprilike mi je jasno šta se tamo desilo, ali u interesu istrage ne mogu da iznosim detalje – rekao je Rebić.
    Gospon direktore, ako je istraga nije utvrdila imena, kako je to onda vama jasno otprilike? Stvari ili jesu jasne ili nisu, ako su otprilike jasne, onda su nejasne. Vama je jasno da ne smete da pričate, ali vam je nejasno zašto. Konkurs za žrtvenog jarca još nije okončan, jer najkompletnijem kretenu ne pada na pamet da to bude?

  5. Baš su izabrali direktora policije koji ima kičmu kao kišna glista.
    Svako pametan zna šta se desilo u Savamali, a i u Jajincima, samo vi što treba da znate, i sigurno znate, učestvujete u svinjarijama A.Vučića. Doći će vreme kad ćete i vi polagati račine za svoje
    podrepaško delovanje.Stidite se ,direktore policije, i nemojte bar davati glupe izjave!

  6. Ovaj je rešio da bude bolji i od Stefanovića i od Vulina. Na Blicu kaže da zna koje je ubio pevačicu, ovde kaže da zna šta se desilo u Jajincima a ne usuđuje se da bilo šta reši ili možda nema vremena jer treba da se promoviše svuda sa kojekakvim izjavama. Očigledno da je čoveku prioritet propaganda.

  7. …al““ nemamo gde da kažemo :). samo ne zbog istraga, jer ni jedna od te dve "istrage" izgleda i ne postoji. Neupućeni posmatrač mogao bi da postavi opasnu tezu da je Nebojšina policija malo rušila i maltretirala onomad u Savamali za račun i interes povezane arapsko-srpske kriminalne grupe, a bilo im glupo tu noć da na poziv gradjana šalju patrole, pa da se medjusobno legitimišu i mere čiji je veći. E sad to što režim već mesecima pomalo medijski krvari na tu priču, i nije tako strašno jer se to za sad uspešno nadomešta vodjinim autoritetom. A oružje bi moglo, jednako neupućenom izgledati kao lokalni ogranak crnogorske "afere" s nesrećnim napaljenim tupanom Dikovićem kog i nije bilo teško namestiti. "Poslalo ga" kao izborni poklon Milu od bratskog režima iz Beograda. To neki neupućeni tako tumače i verovatno greše, al““ opet vrag bi ga znao s tim teorijama zavera.. Videćemo valjda kad konačno sjašu, kad budemo živeli u uredjenoj demokratskoj zemlji, poštovanoj članici medjunarodne zajednice i kad državu budu vodili časni i pošteni ljudi. Verovatno na svetog Nikad.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.