U Jovanjici sam video fabriku droge: Inspektor Milan Isakov na današnjem pretresu pred Specijalnim sudom

Ostavite komentar


  1. Ne bi škodilo da se i ostalima u 4. Odeljenju obezbedi lična zaštita, s obzirom da u Srbiji bolesnici po službama pucaju po kafićima i u decu, ako politika to traži.

  2. Нека се народ само зајебава и нека забије главу у песак. Да подсетим,Хитлер је радио на исти начин. Суд,војска,милиција..све је контролисао.

  3. Zahvaljujući Vama g.Isakov, kao i kameri i snimatelju, videli su i svi gradjani Srbije fabriku droge , spremnu da našoj deci isporuči marihuanu za doručak, ručak i večeru.

  4. Da su vam kolege neki ljudi pa da vas podrze i stanu u vasu zastitu ali nista od toga.Tuzno,veoma tuzno.

  5. Sve mi smrdi da će bagra slomiti ove časne policajce.Bio sam danas ispred suda da im dam podršku.Duboko sam se razočarao koliko je malo naroda došlo.Nisu bili ni svi iz opozicije, a znaju da se busaju u grudi pred medijima.Ipak smo mi kukavan narod.Savet opoziciji:napustite skupštinu, i dajte bagri da rade šta im je volja.Bože spasi Srbiju!

  6. Ne razumem čemu uopšte to suđenje.tu je bilo samo tona i po marihuane ,znači nije bilo čak ni kokaina.svi znaju da ni jedan sud u srbiji ne sme da donese osuđujuću presudu.pa nećemo valjda batu u zatvor.nismo mi amerika pa da sudimo bivšem ili sadašnjem predsedniku.takođe niko ne pominje koliko je droge proizvedeno pre hapšenja i gde su pare završile.takođe bi trebalo utvrditi ko je to finansirao.onda bi sve bilo jasnije.

  7. Ovo je skandal nevidjen u svetu,malte ne se sudi inspektorima koji su uhapsili kriminalce .Ovaj slucaj je za Ginisa,drzava na strani kriminalaca.Podrska inspektorima koji nisu korumpirani ,znamo da je cela drzava u debelom kriminalu

  8. Malo nelogično nešto zna, nečega se ne sjeća , nešto kaže reći će netko drugi previše mutna voda

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.