Požarevački noćni klub „Kasper“ posle izvesnog vremena ponovo počinje sa radom. Svečano otvaranje, ovog, inače, do prestanka sa radom vrlo popularnog kluba, zakazano je na sam dan Božića. Na otvaranju u subotu uveče prisutne goste u klubu „Kasper“ zabavljaće naš poznati glumac Sergej Trifunović sa svojim bendom.

Požarevljani koji budu imali sreće da se te večeri nađu u „Kasperu“ moći će na licu mesta da se uvere u kvalitet Sergeja Trifunovića kao rokenrol muzičara, koji se i u muzičkim vodama snalazi jednako dobro kao i u glumačkim. Vlasnik ovog popularnog kluba Zoran Milovanović poznatiji kao Švaba kaže da je klub renoviran i da će biti u rangu najpoznatijih beogradskih klubova te vrste.

– „Kasper“ će nakon otvaranja raditi svakog petka i subote, gde će goste zabavljati eminentni muzičari koji sviraju lake note, džez, rok i drugu muziku prepoznatljivu za klubove takve vrste. Ono što je bitno za rad kluba je to što je naš menadžment, poštujući strikno zakon kojim se zabranjuje točenje alkohola maloletnicima, odlučio da sve goste koji nemaju 18 godina ne pusti u klub – poručio je poznati požarevački ugostitelj, dodajući da svi koji dođu u „Kasper“ doživeće prijatno iznenađenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari