U Kragujevcu doček na trgu uz vatromet, program košta više od 22.000 evra

Ostavite komentar


  1. Има се, може се. А реалност је (без кредита) нема се и (кредите треба вратити) не може се.

  2. Ja mislim da to zaista nije u redu jer postoje mnogobrojna deca, moglo je da se pomogne donacijama za lekove, operacije ili sta god, a nas grad placa koncerte, novogodisnje rasvete i svakakve gluposti. To nam uopste nije trebalo, gde ce vam dusa gospodo na visim nivoima, dok decica umiru i bore se za zivote nemocna i nikakva nasa gospoda zna se trosi novac na koncerte i svakakve gluposti dok se narod raspada od bolesti i siromastva. Sramota za celu srbiju, naseg gradonacelnika jer je za svo ovo kicenje jelka, rasveta, placanje koncerata sa tolikim parama. Mogli su da se spase zivoti nase dece aj da kazem samo za Kragujevac, za ostale gradove tek da ne pricam. Gde je ljucka solidarnost? Zao mi je jer polako sumadija tone.

Ostavite komentar


Društvo

Sanja Sakan o rudarenju jadarita: Niko ne može garantovati da u toku procesa neće doći do oslobađanja bora i arsena 9

Sanja Sakan o rudarenju jadarita: Niko ne može garantovati da u toku procesa neće doći do oslobađanja bora i arsena

Naučni savetnik u Institutu za hemiju, tehnologiju i metalurgiju Sanja Sakan koja je došla, ne svojom željom, u centar pažnje javnosti nakon što je u Malom Zvorniku predsednika Aleksandra Vučića, upozorila na problem rudarenja litijuma, izjavila je da su najveći problemi u iskopavanju te rude tehnologija ekstrakcije, otpadna jalovišta i transport.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.