U Kragujevcu održan „krsni hod“ za porodične, duhovne i moralne vrednosti

Ostavite komentar


  1. To su oni profasisticki skupovi na kojima se protestuje protiv svih koji su drugaciji od norme ili se barem ne prave da su isti kao svi?

  2. Zasto svestenici nisu podrzali? Pa zato sto je i Crkva postala privatan biznis.. Nekome ne odgovara da se eksponira, zbog biznisa.. Lova je u pitanju, ljudi, shvatite.. Jeste videli nekad Yuga ili Fiat Punta u floti Crkve?

    1. I kakve veze imaju ove dve stvari… Crkva verovatno nije podržala jer nema pojma ko su ovi. I zamisli neko od ovih napravi neku glupost a onda se svi pozovu na to kako su to neki probisveti što ih podržava crkva. Ne kažem da su ovi što su šetali probisveti. Ima tu sigurno i poštenog sveta, ali ko će blanko da pruži podršku bilo kome.

  3. Kažu: “Nema politike.“ Uveren sam da u svemu tome nema ničeg drugog osim politike. Čista, “nerazblažena,“ politika. Ko zapravo stoji iza svega ovoga?

  4. Da li su organizatori svesni da je to daleka proslost! Zat mislite u 21 veku da kadionicom i „svetom vodom“ mozete nesto uciniti! Da samo odbiti jos vise ljudi od crkve.

    1. Ako ne veruješ u Boga zar onda ne ideš za džabe u crkvu, a ako veruješ ni ovi što se švrćkaju za svoj račun neće moći da te odbiju od crkve. U crkvu idem zbog sebe a ne zbog ovoga ili onga.

  5. I, nakon moralnog, patrijarhalnog, srenjovekovnog krnog hoda gledali su se Parovi i Zadruga !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.