U Majdanpek stiže pomoć iz Kine

Ostavite komentar


  1. Kako nam braca Kinezu izlaze u susret na sve moguce nacine, ovo je fenomenalno. Oni pomazu mnogim zemljama, ali ovo sto rade za nas je nesto posebno i veliko, mnogo cemo se vezati za njih kada sve ovo prodje, hvala im do neba.

  2. Oni nas svaki dan iznenade nekim novim prelepim gestom, toliko smo se povezali sa njima, toliko nam pomazu da ne postoje reci koje mogu da opisu nasu zahvalnost i divljenje za sve to. Bili su nam prijatelji, sad se zovemo bracom.

  3. Kako im se zahvaliti za sve ovo ja ne znam zaista, necemo moci da im se oduzimo na isti nacin nikada. Zato kada se sve ovo zavrsi, treba docekati Si Djinpinga uz najvece drzavne pocasti, da svi izadjemo na ulice i pozdravimo kineskog predsednika, da ceo svet vidi sta nam Kina znaci.

  4. Pomoć Majdanpečanima je itekako neophodna, a braća Kinezi su i ovoga puta pokazali da imaju veliko srce.

  5. Svaka čast gospođi Elviri Toskić-Jovanović na požrtvovanju tokom novo nastale situjacije.Pored ovog biletaralnog sastanka i postignutih dogovora,zamenica je angažovana za sve ljude u gradu i šire.Nema radno vreme i borise za svakog ko zatraži njenu pomoć.Usto ,moram da pohvalim angažovanost mladih majdanpečkih volontera,.njih četrdesetak je angožavano non-stop,uprkos lošem vremenu….
    P.s.
    Postavlja se pitanja gde je i šta trenutno radi aktuelni predsednik opštine godpodin Dragan Popović-pop?!Zar ne bi trebalo da je uz svje grđane ili komanduje iz svog štaba u Donjem Milanovcu,koji se nalazi u prostorijama Centra za kulturu u donjem milanivcu,gde je trenutni kolaps ,nema volontera,a ceo posao obavlja njegov zamenik Žulja i sekretarica Valentina!!!

  6. Dal vazi I za nas ova Pomoc.Ja Sam majka cetrdesetogodisnjeg Sina da teskom retardacijom nista nisam stigla da kupim zadezinfkciju mi rukavice mi maske ja nezspisljena primanje I moje I njegovim 25 hil.din.pampers nam treba za njega nema nemoze nema I slicno Niko nas ne pita niti pomaze .Dal I mi mozemo da racunamo na neku Pomoc.Hvala I pozdrav

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.